Signat conveni entre la Federació Catalana y Esteban Sporting Good&Equipments

La Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Esteban Sporting Good&Equipments, S.L., entitat dedicada principalment a la fabricació d’equipaments esportius per a instal·lacions, han signat un conveni de col·laboració.

Amb aquest conveni la FCVb oferirà als seus clubs afiliats i entitats col·laboradores una sèrie de productes des de la botiga de la pàgina web d’aquesta federació com a cadires arbitrals o pals de voleibol per a les instal·lacions dels clubs. A més, els clubs afiliats a la FCVb podran obtenir un descompte del 10% en altres serveis, gestionats a través de la FCVb i que Esteban Sporting Good&Equipments, S.L. els podrà oferir al comprar material de l’empresa Esteban directament des de la botiga on-line de la FCVb.

Destacar que l’empresa Esteban Sporting Good&Equipments, S.L ha estat l’encarregada del subministrament tècnic  del Campionat del Món de Bàsquet.

Aquest és un nou acord tancat per aquesta federació, després dels ja anunciats amb Wilson o Reprosa, i al que li seguiran altres amb empreses del sector esportiu, amb l’objecte d’oferir un servei més ampli i competitiu des de la Federació Catalana de Voleibol cap a les seves entitats afiliades en relació a l’adquisició de material i serveis esportius.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top