Aurelio Ureña obrirà la temporada de clínics i formació a càrrec de la FCVb

El proper cap de setmana del 15 i 16 de novembre s’obrirà de forma oficial la temporada de clínics i formació que la Federació Catalana de Voleibol oferirà, com cada any, a tots aquells entrenadors del vòlei català, així com a persones vinculades al món de l’esport.

Aurelio Ureña va ser seleccionador estatal de la selecció femenina des de 2001 a 2008, càrrec que compatibilitzava amb la seva tasca com a primer entrenador de l’equip femení de l’Universidad de Granada, equip de la part capdavantera de la Superlliga de principis de segle XXI, i formador de moltes de les jugadores que després van donar el pas al professionalisme i la selecció absoluta femenina.

Des de juny del 2009 es el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universidad de Granada, de la que forma part des de 1989 com a docent. El Doctor Ureña, a més es Conseller Delegat de la Universiada d’hivern que tindrà lloc a Granada el 2015.

El clínic que obrirà la formació d’aquesta temporada 2014/15 a càrrec d’Aurelio Ureña tindrà com a títol ‘DESENVOLUPAMENT DELS FONAMENTS DE JOC A PARTIR DEL JOC REDUIT’ en una activitat que tindrà dos dies de durada i que tindrà una part teòrica i una altre pràctica, on el doctor desenvoluparà la vinculació existent entre exercicis bàsics, des de situacions d’un contra un, fins a quatre contra quatre, de qualsevol entrenament, amb fonaments de joc real (situació en competició).

En els propers dies disposarem de tota la informació d’horaris i lloc de celebració per tal de fer-la pública als més de 200 entrenadors que exerciran enguany a Catalunya, així com a persones interessades en participar d’aquest primer clínic de la temporada 2014/15.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top