Aurelio Ureña, el 15 i 16 Novembre en el primer clínic que obre la temporada 2014/15

El proper cap de setmana del 15 i 16 de novembre s’obrirà de forma oficial la temporada de clínics i formació que la Federació Catalana de Voleibol oferirà, com cada any, a tots aquells entrenadors del vòlei català, així com a persones vinculades al món de l’esport.

L’activitat es durà a terme al Pavelló Esportiu del Consell Català de l’Esport (C/Sant Mateu S/N, Esplugues de Llobregat) tenint el seu inici a les 9:30 del matí, amb la recepció als assistents i la posterior presentació del clínic, i seguint amb la primera part pràctica del clínic que tindrà una durada de quatre, de 10:00 hores a 14:00 hores. De 16:00 a 20:00 hores arribarà la primera part teòrica de l’activitat en una de les sales de l’institut Joaquim Blume. El clínic d’Aurelio Ureña continuarà el matí de diumenge amb la segona part pràctica i teòrica d’una activitat sota el títol de ‘DESENVOLUPAMENT DELS FONAMENTS DE JOC A PARTIR DEL JOC REDUIT’ en una activitat que tindrà dos dies de durada i que tindrà una part teòrica i una altre pràctica, on el doctor desenvoluparà la vinculació existent entre exercicis bàsics, des de situacions d’un contra un, fins a quatre contra quatre, de qualsevol entrenament, amb fonaments de joc real (situació en competició).

El preu per als no col·legiats serà de 25€, mentre que els col·legiats tindran entrada a gratuïta a la primera gran activitat de formació d’aquesta temporada 2014/15.

Aurelio Ureña va ser seleccionador estatal de la selecció femenina des de 2001 a 2008, càrrec que compatibilitzava amb la seva tasca com a primer entrenador de l’equip femení de l’Universidad de Granada, equip de la part capdavantera de la Superlliga de principis de segle XXI, i formador de moltes de les jugadores que després van donar el pas al professionalisme i la selecció absoluta femenina.

Des de juny del 2009 es el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universidad de Granada, de la que forma part des de 1989 com a docent. El Doctor Ureña, a més es Conseller Delegat de la Universiada d’hivern que tindrà lloc a Granada el 2015.

Per a participar al primer clínic de la temporada recorda emplenar la inscripció al clínic per a tenir una previsió d’assistents a la sala, per a la part teòrica, i al pavelló, per a la part pràctica. Una vegada emplenat l’haureu d’enviar a promocio@fcvolei.cat 

>>POSTER AMB HORARIS CLINIC AURELIO UREÑA

>>INSCRIPCIÓ AL CLÍNIC

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top