Signat conveni de col•laboració entre la Federació Catalana i Reprosa

El passat dijous va tenir lloc a la seu de la Federació Catalana de Voleibol a Barcelona la signatura del conveni de col·laboració entre l’ens federatiu català i l’empresa Reprosa, entitat dedicada principalment a la fabricació de xarxes esportives i solucions de protecció d’instal·lacions. L’acord el van rubricar la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el Gerent de l’empresa Reprosa, Jaume Vidal.

Amb aquest conveni la FCVb oferirà als seus clubs afiliats i entitats col·laboradores una sèrie de productes des de la botiga de la pàgina web d’aquesta federació. A més, els clubs afiliats a la FCVb podran obtenir un descompte del 15% en altres serveis, gestionats a través de la FCVb i que Reprosa els podrà oferir.

El lligam entre Federació Catalana de Voleibol i Reprosa es va iniciar ja fa tres temporades amb la creació de les exitoses xarxes de promoció de 18 metres, així com amb el treball conjunt per a la creació i disseny de xarxes personalitzades de competició de gama mitja i alta.

Aquest és el primer dels acords tancats al que li seguiran altres amb empreses del sector esportiu, amb l’objecte d’oferir un servei més ampli i competitiu des de la Federació Catalana cap a les seves entitats afiliades en relació a l’adquisició de material i serveis esportius.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top