El CV Andorra, subcampió d’Espanya cadet

Per segon any consecutiu el CV Andorra ha quedat a tan sols un pas d’assolir el campionat d’Espanya en categoria cadet masculina. Els pirenaics van perdre per segon any consecutiu en la final d’aquesta categoria, aquesta vegada davant els valencians del CP Conqueridor, que van aprofitar les molèsties físiques d’alguns dels jugadors clau del septet andorrà.

Els andorrans van perdre 0-3 en la final davant l’equip valencià després d’arribar a una nova final en aquesta categoria, repetint l’experiència de fa just un any a Extremadura, en vèncer dissabte a la tarda a semifinals als mallorquins del CV Sóller en un brillant tie-breal resolt per un contundent 15-4

Pel que fa als altres dos representants catalans al Campionat d’Espanya cadet masculí disputat a Castelló la setmana passada, divuitena plaça pel Tarragona SPSP-2017 i vint-i-unena per l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei, en el debut d’ambdós equips en un estatal de clubs d’aquesta categoria. Tots dos conjunts van donar la cara al llarg de tot el torneig amb un equip molt jove i amb opcions l’any vinent de repetir experiència en l’estatal d’aquesta categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top