Kliokmanaite-Pudri i Correa-Badosa, campions del Frankfurt Parera Beach Volley

Dissabte va tenir lloc a El Masnou la segona prova Open homologada del Circuit Català de Vòlei Platja 2014 amb la celebració de la sisena edició del torneig Frankfurt Parera Beach Volley. Les bàltiques Erika Kliokmanaite i Kadri Pudri, en el quadre femení, i Agustín Correa-Lluis Badosa, en el masculí, van resultar els vencedors finals d’aquesta segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2.

Les jugadores del CN Masnou, Kliokmanaite-Pudri van derrotar en la final femenina 21-17 a les catalanes del CV Esplugues Virginia Carmona-Rebeca Fernández, millorant així els resultats obtinguts en la primera prova Open homologada disputada a les instal·lacions del Club Nàutic El Masnou. En la lluita per la tercera plaça, les jugadores del CV Premià de Dalt, Inma Garcia i Elena Biosca van fer-se amb la victòria final derrotant 21-9 a la parella sub’21 que prepara el proper Campionat d’Espanya a Las Palmas, Julia Bonet-Maria Palet.

Els experimentats Agustín Correa i Lluis Badosa van fer-se amb el triomf final d’aquesta segona prova Open homologada del Circuit Català de Vòlei Platja 2×2 2014, derrotant en la gran final als vencedors en la primera prova homologada disputada a el Club Nàutic El Masnou el passat 1 de juny. La parella del CV Premià de Dalt, formada per Yamil Yanes i Gerard Aguilà va perdre en la final 21-14 davant Correa-Badosa, mentre que en la final de consolació Bruno Roxlo i Lukas Bahrle van vèncer 21-18 als madrilenys Bernal-Román.

En la entrega de premis va assistir el Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, d’un Circuit Català de Vòlei Platja 2×2 2014 que tindrà la seva propera aturada aquest mateix diumenge 29 de juny, amb la celebració de la prova Open Homologada SVATOUR a Mataró.
FOTOS CEDIDES PER: CARLOS BIANCHI.