Celebrada al Museu Colet l’Assemblea General Ordinària 2014

La Sala Pierre de Coubertin del Museu Melcior Colet de Barcelona va ser escenari ahir de l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol. L’ens federatiu català va aplegar els clubs catalans per a fer balanç de l’exercici d’aquest 2014 i decidir-ne les línies bàsiques per on avançarà el voleibol català la propera temporada 2014/15.

Com a les darreres assemblees federatives  l’afluència de clubs catalans va ser força elevada i amb gran participació d’aquests a les decisions a debatre en l’apartat esportiu.

En l’informe de presidència, Maribel Zamora, va valorar molt positivament la situació actual del voleibol català i el creixement continu dels clubs temporada rere temporada. En el seu informe va valorar positivament la gran quantitat d’activitat que va dur a terme l’ens federatiu català al llarg de tot el 2013, destacant Lliga Europea de Barcelona i Curs Internacional d’Entrenadors. En el mateix informe de presidència, Maribel Zamora, va aprofitar per a presentar als clubs assemblearis al nou Gerent Esportiu d’aquesta federació, Óscar Novillo, el qual va dirigir-se als assistents amb la motivació de començar el més aviat possible a treballar conjuntament en el desenvolupament del vòlei català i dels seus afiliats i adherits.

La part esportiva no sofrirà grans canvis respecte a aquesta recentment finalitzada temporada 2013/14 com així va passar a explicar el Director Tècnic de la FCVb, Roberto Pozzato. En categoria sènior la principal novetat serà l’ampliació a dos grups de vuit equips del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior, en la intenció des de l’Àrea Tècnica de la FCVb d’agrupar en el màxim del possible totes les competicions amb el mateix inici i final de temporada.

Pel que fa a les categories de menors, les primeres categories mantenen la mateixa planificació de la recentment finalitzada temporada 2013/14 amb 16 equips participants, dividits en dos grups de vuit i classificant-se per a la Fase Campionat els tres primers da cada grup de forma conjunta.

El principal canvi radica en la Segona Divisió Juvenil/Cadet, on s’inclou un quart grup de 8 equips, ampliant la competició a 32 equips i on els equips participants en la edició de la Lliga Filials passen a integrar aquest grup, juntament amb els equips interessats en participar en aquesta segona categoria, i que en cas que existissin més peticions que vacants per a participar, s’establiria un Play-off inicial el mes de setembre per a determinar les places vacants que es generen fins a completar els quatre grups de vuits equips participants.

L’Assemblea General Ordinària d’aquest 2014 va finalitzar amb la presidenta de l’ens federatiu català demanant als assemblearis diverses autoritzacions per engegar nous projectes, entre els quals hi destaca la reactivació de la societat VOLEICAT S.L. amb l’objectiu d’ampliar la venta de material esportiu, la gestió d’esdeveniments i formació, així com la possibilitat d’adquirir un nou immoble per part d’aquesta federació que pugui resoldre en un futur problemes d’allotjament de ponents a clínics o col·laboradors de la FCVb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top