Convocatoria de beques esportives de la Federació Catalana de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol busca nois i noies de tota Catalunya nascuts els anys 1998 ,1999 i 2000 per incorporar-los al seu programa de Tecnificació oferint-los una beca a temps complet per entrenar, competir i estudiar.

No cal saber jugar a Voleibol, només estar en perfecte estat de salut, haver practicat esport amb anterioritat i tenir una alçada superior a 1,84 cm en el cas dels nois i a 1,76 cm en el cas de les noies.

Esperem als interessats/des el proper dies 28 d’ Juny de 2014 al Centre de Tecnificació Multiesportiva de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues de Llobregat (Carrer Sant Mateu s/n, 08950) a les 09:30 hores les noies i 11:30 els nois, per realitzar unes proves físiques i antropomètriques molt senzilles. Els interessats han de venir acompanyats d’un tutor/a legal i portar roba i calçat esportiu, així com fotocòpia de l’últim butlletí de notes del que disposin.

Els interessats/des es poden adreçar a la seu central de la Federació o contactar amb l’Àrea esportiva de la mateixa per qualsevol información adicional al correu electrònic area-tecnica@fcvolei.cat

Formulari Inscripció a Proves

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top