1ª TROBADA ESCOLA DE VOLEI TERRES DE L’EBRE 2014

Amb la col·laboració del Club Voleibol Roquetes, l’Ajuntament de Roquetes, la Secretaria General de l’esport a les Terres de l’Ebre, Ensenyament a les Terres de l’Ebre, els Consells Esportius: Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre, Terra Alta, PCEE, la Federació Catalana de Voleibol organitza la 1ª Trobada de Promoció “Escola de vòlei” TERRES DE L’EBRE 2013-14.

AQUESTA TEMPORADA L’ INSCRIPCIÓ DELS EQUIPS ÉS GRATUÏTA. De la mateixa manera que ja es va a fer la temporada 2012-13 i 2013-14 amb els participants de les diferents trobades de l’Escola de vòlei.

La trobada és oberta a totes les escoles que hi vulguin participar, amb un mínim de dos equips de 5è o 6è i 1r o 2n de la ESO. La trobada es celebrarà, PAVELLÓ POLIESPORTIU DE ROQUETES, Passeig Manel Cid Audi S/N (43189) ROQUETES.

La trobada serà el proper dissabte 21 de Juny de 10 am fins les 1 pm (aproximadament). On tots els nens i nenes participants, rebran un diploma d’assistència i participació a la mateixa. 

La data límit d’inscripció serà el dijous 19 de JUNY de 2014, per tal de que pugueu enviar-nos les diferents inscripcions dels equips. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top