Setena edició del Torneig CECELL Lleida amb molta esportivitat i minuts de joc

La 7ª edició del Torneig del CECELL va finalitzar un any més amb molta esportivitat i amb molts minuts de joc. Els equips participants han estat l’infantil B, cadet B i juvenil B del Club Voleibol Vall d’Hebron, i per part del CECELL han participat l’Infantil Blau i Groc, l’infantil A, els Cadet A i B i el Juvenil B.

En categoria infantil va fer-se amb la primera plaça del torneig el CECELL infantil Groc, segon classificat el CECELL infantil Blau, i el tercer classificat ha estat el CV Vall d’Hebron.

En categoria cadet va vèncer el CECELL cadet B, segon el CV Vall d’Hebron, i tercer el CECELL infantil A.  Mentre que a categoria juvenil va imposar-se el CECELL cadet A, segon el CECELL juvenil B, i tercer el CV Vall d’Hebron.

Des del club lleidatà es valora molt positivament el torneig per fer la darrera prova abans de començar la temporada.

Txema Alonso, regidor d’esports de la Paeria, i Miquel Padilla, vicepresident de la Diputació de Lleida, van assistir a l’entrega de medalles i trofeus.

El proper dissabte 27 de setembre comença la competició federada, i tots els equips del club lleidatà començaran la temporada viatjant fora.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top