Caminati-Vanni i Lobato-Soria, tiomfadors de l’11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

L’onzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja ha proclamat campions aquest vespre als italians Marco Caminati-Francesco Vanni i les espanyoles Ángela Lobato-Paula Soria. En l’edició més internacional i amb més nivell de les darreres temporades la parella italiana i les joves promeses provinents de Màlaga i Alacant han acabat fent-se amb el triomf final en cada categoria.

En la primera final del torneig Paula Soria-Angela Lobato i Alejandra Simón-Clara Lozano han ofert un gran espectacle amb punts de bella factura i ovacionades totes dues parelles pel nombrós públic assistent a les finals disputades a la Platja Nova Icària de Barcelona. La jove parella, promesa del Vòlei Platja estatal, tanca un gran 2014 amb el triomf aquesta tarda a Barcelona davant les experimentades Lozano-Simón. Soria-Lobato s’han imposat en la gran final per un ajustat 15-13 al tie-break, davant una parella que no juga habitualment junta però acumula gran experiència internacional i en diferents finals de Campionats d’Espanya.

En la lluita pel bronze les catalanes més internacionals del Vòlei Platja actual, Ester Ribera i Amaranta Fernández s’han fet amb la tercera plaça, derrotant també en el set de desempat a l’altre parella catalana participant en aquesta edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, Virginia Carmona-Rebeca Fernández. El gran nivell ofert per aquestes quatre parelles va fer que ahir dissabte les parelles internacionals, representades per les franceses Richard-Lassale i les holandeses Meertens-Stiekema quedessin fora de semifinals havent de jugar aquest migdia per la cinquena plaça del torneig amb victòria de les holandeses en el tie-break.

Pel que fa al quadre masculí gran nivell ofert per totes les parelles participants, amb partits molt igualats en la jornada de dissabte. La victòria final ha estat pels italians Marco Caminati-Francesco Vanni, que de menys a més en el torneig han aconseguit el títol amb un gran joc en la final disputada davant els subcampions de Catalunya d’enguany Yamil Yanes-Gerard Aguilà qui finalitzen un espectacular 2014 amb aquest subcampionat assolit al Ciutat de Barcelona. En la final de consolació els andalusos Manu De Amo-Germán López s’han fet amb la tercera plaça del torneig derrotant als subcampions de Franca Caravano-Bosqui, qui partien com a favorit a l’inici del torneig. Per la cinquena plaça els francesos Menet-Haure-Lomba han resultat els triomfadors derrotant a Roxlo-Roca.

A l’entrega de premis han assistit el Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, i el Director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Amador.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top