La quarta edició del Torneig de Sant Just ‘Tornada al vòlei’ estableix records equips participants

Aquest cap de setmana el Complex Municipal La Bonaigua de Sant Just va estar envaït per el volei amb la celebració del IV torneig Tornada al Volei organitzat pel Voleibol Sant Just amb el suport de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i la Federació Catalana de Voleibol.

En aquesta edició s’ha superat el record de participació d’edicions anteriors amb la presència de 41 equips i prop de  500 jugadores entre les dues jornades de dissabte i diumenge, consolidant-se com un del referents d’inici de la temporada ajudant als equips en la seva posta a punt de cara al inici de la temporada oficial en lliga.

Dissabte es van jugar les categories juvenil de Tercera Divisió, cadet de Segona i Tercera Divisió i infantil de Segona Divisió. Els vencedors a aquestes categories van ser CN Sabadell en la juvenil de Tercera, Voleibol Sant Just en la competició cadet de Segona i de Tercera Divisió i l’Handbol Bordils en la segona categoria infantil.

Diumenge va ser torn de les categories de Primera Divisió infantil, Segona Divisió sènior i Segona Divisió juvenil amb les victòries de CN Sabadell en categoria infantil, CV Gavà en categoria sènior i de Voleibol Sant Just en categoria juvenil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top