El CV Viladecans presenta els seus equips 2014/15 i el nou espònsor

Ahir diumenge al matí va tenir lloc al Poliesportiu del Centre de Viladecans la presentació dels equips que aquesta temporada competiran a competició federada i escolar amb el Club Voleibol Viladecans.

El club del Baix Llobregat afronta la temporada 2014-15 amb deu equips, dels quals vuit competiran en competicions organitzades per la Federació Catalana de Voleibol, un en competició sènior a Tercera Divisió, i fins a set en categories de formació conjunta, amb la participació dels equips ‘A’, ‘B’ i ‘C’ a la Primera, Segona i Tercera Divisió de les categories conjuntes del voleibol català. La gran novetat serà la creació de l’equip de Màsters/Veterans que competirà per primera ocasió a la lliga organitzada per la FCVb.

A l’acte van acudir el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Viladecans, Pere Gutiérrez, juntament amb la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, així com la directora de comunicació d’Unilever a Europa, Ana Palencia,en representació del principal espònsor del club del Baix Llobregat des d’aquesta temporada, que van voler fer costat el club el dia de la seva presentació davant seguidors i simpatitzants.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top