Segura supera a Llabrés per fer-se amb la Supercopa d’Alemanya de 2024

Dues catalanes s’han enfrontat, cara a cara, en un duel per definir el primer títol de la temporada 2024-2025 a Alemanya. Les esportistes Patricia Llabrés, lliure del SSC Palmberg Schwerin, i Maria Segura, oposada de l’Allianz MTV Stuttgart, han repetit la final de Supercopa d’Alemanay un any més, després que els seus equips juguessin el mateix encontre l’any passat.

De la mateixa forma que la temporada anterior, l’equip de Segura, actual campió de Lliga, va superar al seu rival davant de casi 6.000 espectadors en el Porsche Arena per 3-1 (25:27, 27:25, 25:22, 25:16). La barcelonina va ser una de les jugadores més destacades de l’encontre, ja que va anotar fins a 14 punts, només per darrere de la MVP Krystal Rivers, autora de 27 punts.

El primer set va caure del costat visitant, que va estar competit fins a l’últim instant, però Fleur Savelkoel i la capitana Annegret Holzig varen marcar les diferències per fer que l’equip on milita Patricia Llabrés s’avancés en el marcador. No va trigar en reaccionar l’equip local, que de la mà de Krystal Rivers va anar augmentant la seva eficàcia i, amb això, la distància en el marcador de l’Allianz MTV Stuttgart. Havia de ser Maria Segura qui, amb una bona definició, tanqués el segon set i posés l’empat en el marcador.

El Schwerin no es va donar per vençut tot i perdre el segon set, però una vegada i una altra van ser les atacants del Stuttgart, especialment Rivers, les que van deixar la seva petjada en el partit. Va ser aleshores quan el partit es va inclinar llavors a favor de les locals i, aquestes, es van allunyar amb marcadors cada cop més amplis. L’atacant Madelyn Robinson va assegurar al seu equip el punt decisiu per a la victòria per 3-1 després d’una emocionant jugada amb un marcador de 25-16. Amb aquest triomf, l’Allianz MTV Stuttgart ha defensat amb èxit el títol, després de guanyar-lo l’any 2023 i, així aixecar la Supercopa d’Alemanya durant dos anys seguits per primera vegada a la seva història.