Segon curs d´àrbitre Territorial B de Pista de la temporada

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza el segon curs d’àrbitre Territorial B de pista d’aquesta temporada. El curs constarà de dues classes presencials, que es celebraran aquest divendres, 5 d’octubre, i el divendres, 19 d’octubre, ala Residència Joaquim Blume d’Esplugues.

UN acció de formació més que es suma a la campanya de captació d’àrbitres #arbitravoleibol que es va engegar la temporada passada. Les inscripcions estaran obertes fins fins aquest dimecres i les persones interessades només han d’enviar una fotocopia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat

La classes teòriques tindran lloc al pavelló de de la Blume. Després els alumnes hauran de realitzar i superar uns test de manera telemàtica per tal de poder accedir a l’examen final. També s’haurà de superar un examen d’acta que es realitzarà en partit oficial de la Competició Catalana. L’examen final s’haurà de realitzar, sempre, abans de l’1 de desembre de 2018.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar la temporada passada una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que segueix a l’alça aquesta temporada. Aquest serà el curs número 17 entre els que hi han participat més de 200 candidats a ser àrbitre.

MÉS INFORMACIÓ

http://www.fcvolei.cat/generic/arbitres/Cursos/Curs TB – BLUME OCT 2018.pdf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top