Presentada la temporada 2018/2019 del CEV L’Hospitalet

El CEV L’Hospitalet va presentar aquest passat cap de setmana la temporada i també els seus equips, al pavelló Poliesportiu Municipal Gornal, davant la seva afició, amics i familiars. A la presentació hi van assistir prop de 400 persones, de les quals 170 són jugadors de l’entitat esportiva de l’Hospitalet.

L’acte va consistir en la presentació de totes les autoritats assistents, la Junta Directiva del Club i finalment els 10 entrenadors i els 15 equips, 13 d’ells federats, que formen el club hospitalenc. Destacar que l’entitat esportiva compta amb equips des de categories benjamins, que juguen lliga escolar, fins als dos sèniors femenins. A més, completen el club els equips masculins des d’infantil fins a sènior. L’acte va finalitzar amb els parlament de les autoritats assistents.

La presidenta del club va tenir unes paraules d’agraïment a l’Ajuntament, va presentar dues noves integrants de la Junta Directiva, Lydia Poignard i Lydia Rebollo, i també va recordar els èxits de la passada temporada com els ascensos a primera del sènior femení i de l’infantil, o la participació de Paula Román amb la Selecció Catalana al CESA on va aconseguir la medalla d’or. A més, es va voler fer un reconeixement a l’esforç de tots els equips del club i en especial als coordinadors de l’entitat, Joan Bisquert i Jose Beneyto, per la tasca aconseguida i la que està en camí.

L’acte va comptar amb la presència, en representació de l’Ajuntament de l’Hospitalet, de Cris Plaza, i la Junta directiva del Club, entre els que destacaven Olga Santisteban, presidenta de l’entitat. Per acabar l’acte es va fer entrega a tots els jugadors d’un petit obsequi

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top