De Mena-Rovira i Kliokmanaite- Vitkauskaite guanyadors del 15è TICB

La parella lituana formada per Erika Kliokmanaite i Vytene Vitkauskaite han estat les guanyadores del 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en categoría femenina. Els guanyadors del quadre masculí han estat Noé de Mena i Conrad Rovira. El campionat s’ha disputat aquest passat cap de setmana, 29 i 30 de setembre, a la platja de Nova Icària de Barcelona.

Un total de 12 parelles, sis de cada gènere, han lluitat durant el cap de setmana per guanyar la preuada àmfora que atorga l’Ajuntament de Barcelona als campions d’aquesta competició. Entre les parelles participants n’hi havia provinents de França, Uruguai i Lituania. La resta procedien de la resta d’Espanya i algunes d’elles eren catalanes i habituals del circuit català de vòlei platja.

Erika Kliokmanaite i Vytene Vitkauskaite, parella lituana, van proclamar-se campiones després de guanyar a la dupla francesa formada per Guyot Polverini i Clemence Vieira per 2-0. Les lituanes arribaven a la final després de no perdre cap partit ni cap set durant tota la competició i de guanyar a semifinals a la parella espanyola formada per Rebeca Fernández i Virginia Carmona en un clar 2-0. Més complicat ho van tenir les franceses a la semifinal, on van haver d’arribar al set de desempat per vèncer a les espanyola Aina Munar i Teresa Más. Kliokmanaite, segona classificada al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, pujava al més alt del podi amb la seva compatriota Vitkauskaite, tancant la temporada de platja amb un podi.

En el quadre masculí, Noé de Mena i Conrad Rovira es van enfrontar a la final amb la parella formada per Alejandro Huerta i Francisco Duque. Les dues parelles s’havien trobat a la fase de grups amb victòria per clara (2-0) per Huerta-Duque, però a la gran final els dos jugadors residents a Catalunya van saber sobreposar-se i trobar el joc adequat per vèncer a Huerta-Duque, tot i necessitar arribar al set de desempat per tancar el partit. Els grans vencedors també van haver de lluitar de valent a la semifinal, on es van trobar amb Agustín Correa i Ferran Serra, grans coneguts entre elles, a qui van guanyar també al tie break. Per la seva banda, Huerta-Duque es desfeien a semifinals de la parella uruguaiana formada per Nico Zanotta i Jonathan Arriola.

Amb aquest victòria del 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, Noé de Mena aconsegueix un segon gran títol de platja aquesta temporada, després de ser també campió del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja tan sols fa un mes a la platja de Cambrils. En aquella ocasió ho va aconseguir amb el veneçolà Hernan Tovar, i en aquesta ho ha fet amb el segon classificat del circuit català, Conrad Rovira.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top