Inscripcions obertes per al primer congrés de clubs de la UFEC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya organitza el primer congrés adreçat als clubs i als professionals del món de l’esport. Serà els pròxims dies 9 i 10 de novembre al CaixaForum de Barcelona. La cita aplegarà líders d’opinió en diferents sectors relacionats amb la gestió dels clubs esportius i del sector esportiu. 

És un congrés dirigit als directius de clubs i federacions, als directors i gerents d’enitats esportives, clubs, federacions o gimnasos, als entrenadors i als professionals o estudiants del món de l’esport. L’objectiu és donar eines a tots ells per adaptar-se als constants canvis i a les noves maneres de gestionar i liderar, així com l’aplicació de les noves tecnologies en aquest sector. Després del congrés es disposarà d’eines per tal de planificar i analitzar el propi club, la competència, les noves tendències i els models de negoci. 

Aquest primer congrés comptarà amb dues conferències magistrals a càrrec de Victor Küppers, formador i expert en coaching, i de Xesco Espar, entrenador i expert en coaching, que obriran i tancaran el congrés. Al llarg de les dues jornades, però es comptarà amb experts del món de l’esport en tots els seus àmbits que oferiran xerrades sobre, per exemple, les entitats esportives coma empreses de serveis, estratègies digitals en el món de l’esport o la transformació digital d’aquest.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top