Sant Cugat, Barça i Vall d’Hebron, representants catalans al Campionat d’Espanya cadet femení

Els equips catalans DSV CV Sant Cugat, CV Vall d’Hebron i el Barça CVB han aconseguit classificar-se pel Campionat d’Espanya de categoria cadet femenina després de ser els tres equips millor classificats a la fase final de la categoria que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Cerdanyola del Vallès. El play off s’ha allargat des de divendres i fins diumenge i hi han participat fins a 12 equips.

L’última jornada de diumenge va servir per acollir les semifinals que definirien els dos equips que es classificaven directament pel Campionat d’Espanya disputant la final i quins dos es jugaven l’última plaça buscant també el tercer calaix del podi. Les de Sant Cugat van guanyar 3-0 al Barça CVB a semifinals, mentre les de Vall d’Hebron van fer el mateix amb l’equip CV Sant Quirze. A la gran final, el DSV CV Sant Cugat no va donar opcions i també va resoldre el partit per la via ràpida. Molt més ajustada va ser la lluita per la tercera plaça, que finalment es va endur el Barça CVB que va guanyar per 3-1 amb les de Sant Quirze.

El Campionat d’Espanya es celebrarà del 19 al 23 de juny a seu encara per determinar. A l’entrega de premis de la fase catalana hi va assistir, David López, en representació de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top