Calendari unificat de proves homologades de vòlei platja estiu 2021

La Federació Catalana de Voleibol presenta, de manera conjunta amb SVAT i Voleiboom, el nou calendari oficial de vòlei platja d’aquest estiu 2021. En el calendari apareixen totes les proves homologades, de totes les modalitats, que es disputaran entre maig i setembre, i de les quals hi haurà Campions de Catalunya. La publicació d’aquest calendari conjunt és un dels objectius assolits que constava en el projecte de consolidació i creixement del vòlei platja amateur en el que treballen les tres entitats.

El calendari de vòlei platja es divideix en tres grans modalitats. Per un costat trobem les proves 2×2 masculines i femenines, per l’altra el 2×2 mixt i, finalment, la competició 4×4, que també comptarà amb competició femenina, masculina i mixta. A part d’aquesta divisió, també trobem en el calendari el nivell d’homologació de cada prova, que pot anar de nivell bàsic a nivell 4 en funció dels requisits que compleixi i que determinarà el valor de la prova en els diferents rànquings.

Per tant, a partir d’ara podrem torbar proves que puntuaran dins el rànquing amateur, proves que puntuïn únicament pel rànquing català i, fins i tot, altres proves que comptaran pel rànquing estatal. Per tant, qualsevol competició inscrita al calendari, independentment del promotor o organitzador, atorgarà punts pel seu rànquing corresponent. Aquests punts serviran per poder optar a participar als Campionats de Catalunya de cada modalitat que proposarà la Federació Catalana de Voleibol, que ja ha oficialitzat normativa de totes les modalitats per poder tirar endavant aquest projecte.

Tant la Federació Catalana de Voleibol, com Voleiboom, com SVAT treballen units en el projecte de creixement del vòlei platja amateur, al que s’espera que s’hi sumin nous promotors i organitzadors. El primer objectiu, que era el d’unificar un calendari és el que es presenta avui i es seguirà treballant per donar més visibilitat i possibilitats al vòlei platja amateur.

NORMATIVA 2X2

NORMATIVA 2X2 MIXT

NORMATIVA 4X4

CALENDARI ESTIU 2021

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top