Clínic de Xavi Peña sobre els 10 punts clau de la preparació física dels equips

Aquest proper diumenge, 30 de maig (matí) la Federació Catalana de Voleibol organitza un nou CLINIC online pensat per als inscrits a la Col·legiatura d’Entrenador/es però obert a tots els públics. Xavier Peña, professor UVic-UCC, director del CEEAF i assessor d’equips i esportistes d’alt rendiment, serà el ponent d’aquesta segona acció formativa i explicarà 10 punts que tots els entrenador/es haurien de fer per tenir els seus equips sans i preparats per competir.

Peña és entrenador internacional Nivell III per la FIVB i actualment treballa com a professor del Grau CAFE i del Màster d’Entrenament Esportiu en Etapes de Formació de la UVic-UCC. A més, ha estat entrenador, assistent, preparador físic i consultor en diversos equips i esportistes des de 1995, destacant la seva participació al programa ARC de la FCVB.

L’activitat es podrà seguir a través del canal de YOUTUBE de la Federació Catalana de Voleibol (https://youtube.om/Voleicatala) on es farà una primera part d’exposició per part del ponent i una segona de debat amb resolució de dubtes i preguntes. L’horari total de l’activitat serà de 10 a 13 hores.

Aquest clínic estarà a disposició (mitjançant la plataforma de formació MOODLE) de tots/es els entrenador/es col·legiats una vegada finalitzi l’exposició per tal de poder validar la formació a través de la resolució d’un qüestionari de preguntes relacionades amb el contingut del vídeo.

Us recordem que, segons la normativa vigent de competició, la participació dels entrenadors/es a les formacions que ofereix la FCVb garanteix la possibilitat de poder exercir com a entrenadors/es en equips de primera divisió per a la següent temporada a aquells que tinguin feta la formació corresponent.

Us informem de les properes formacions previstes fins a final de juny:

– Luca Cristofani. Entrenador Acqua & Sapone Roma Volley Club A2 ITA (27 juny)

– Marcelo Méndez. Entrenador Sada Cruzeiro de la Superliga Brasilera Masculina i Seleccionador Argentina Masculí.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top