El CN Sabadell aconsegueix el bitllet als campionat d’Espanya cadet i aleví masculí

La base del Club Natació Sabadell està d’enhorabona després de proclamar-se campiona de les fases finals de categoria cadet i aleví que s’han celebrat aquest passat cap de setmana. Amb el triomf, els dos equips s’asseguren la participació als campionats d’Espanya, que tindran lloc del 18 al 20 de juny en categoria aleví, i del 19 al 23 de juny, en la cadet; a seu encara per determinar. A més, assoleixen també el títol de campions de Catalunya.

La fase final aleví masculina es va celebrar dissabte al Gimnàs Municipal de Sant Quirze del Vallès i hi van participar, a part de l’equip local, el CV Sant Quirze Negre, i l’equip campió, el CN Sabadell Blanc; el CV Arenys i el Barça Voleibol. El Play off es va disputar en format lliga de tots contra tots on el CN Sabadell es va imposar guanyant tots els partits. El sotscampió va ser el CV Arenys, el tercer lloc del podi va ser pel Barça Voleibol i, finalment, la quarta pel CV Sant Quirze.

La fase final cadet masculina es va celebrar al Pavelló 3 de Sabadell i es va allargar des de divendres i fins a diumenge, amb la participació de 12 equips. A l’última jornada es van disputar les semifinals i la final, a les que només hi van arribar el CV Arenys, el Krabchemical SPSP, el Barça Voleibol i els locals del CN Sabadell. La semifinal entre els arenyencs i els cooperativistes va acabar amb victòria per 3-1 pels de Tarragona. D’altra banda, els de Sabadell es va enfrontar a semifinals amb el Barça Voleibol, a qui van guanyar per 3-0, resultat que van repetir a la final amb el Krabchemical SPSP i que els va portar a guanyar la fase i obtenir el bitllet al Campionat d’Espanya.

A l’entrega de premis hi va participar Oscar Llagostera, president de la secció de voleibol del CN Sabadell, que també serà seu organitzadora aquest proper cap de setmana de tres fases finals, les de categoria infantil, masculina i femenina, i la juvenil femenina. El club sabadellenc estarà present a aquestes fases amb els seus respectius equips mirant de repetir l’èxit assolit pels equips aleví i cadet.