CV Esplugues i el CV Premià de Dalt Maresme obtenen el bitllet al Campionat d’Espanya aleví

El CV Esplugues A i el CV Premià de Dalt Maresme Blau han aconseguit els dos bitllets catalans per participar al Campionat d’Espanya Aleví després de els dos equips finalistes a la fase final de la categoria que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Premià de Dalt. El Campionat d’Espanya es disputarà del 18 al 20 de juny en seu encara per determinar.

Fins a vuit equips han disputat la fase final aleví femenina, però han estat les d’Esplugues les que s’han alçat amb el títol de campiones després de guanyar a la final a les locals del CV Premià de Dalt Maresme Blau per 2-0. La tercera posició ha estat per l’equip DSV CV Sant Cugat, que en la lluita per l’últim calaix del podi van guanyar per 2-0 al CV Vilassar.

A la fase també hi han participat el CV Premià de Dalt Maresme Vermell, el CV Premià de Dalt Maresme Groc i el CVB Barça Grana i el CVB Barça Blau. A l’entrega de premis hi van estar presents Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt, i Juli Giner, regidor d’esports de Premià de Dalt. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top