Sabadell molt present a la final de la Copa del Rei

Són 4 els catalans, i de Sabadell, que han participat a la final de la Copa del Rei disputada aquest passat diumenge a Leganés. L’àrbitre del partit i tres jugadors del CV Teruel són catalans, i tots ells de la capital del Vallès Occidental. Cap d’ells va poder aixecar el títol de campió, que va anar a parar a mans del Can Ventura Palma, però han participat en un dels partits que passarà a la història com un dels més emocionants del voleibol espanyol.

El resultat és important, però quan la gesta és èpica amb el temps el que compta és haver participat del moment. Els tres jugadors catalans del CV Teruel s’han quedat a les portes de conquerir el títol de la Copa del Rei de Voleibol. Sergi Reñé, Marc Altayó i Gerard Osorio, tots ells de Sabadell, van participar diumenge en aquesta gran i emocionant final que es va allargar fins al tie break, després de 4 sets molt igualats i repartits, on cap dels equips va dominar clarament. El cinquè parcial es va arribar fins a un agònic punt 22 on els balears van sentenciar el partit.

L’altre protagonista català del partit va ser David Fernández, també de Sabadell, que va exercir de primer àrbitre. ‘Va ser impressionant. He xiulat molts partits importants i amb molts espectadors, com a Polònia fa uns mesos amb 11000 espectadors, però pocs amb tanta emoció com aquesta final de la Copa del Rei’, ha declarat el col·legiat sabadellenc. Fernández però, ha volgut destacar la feina de tots els companys que va tenir a l’hora de dirigir el partit, ‘tant la de Mario Bernaola, com la dels jutges de línia que van fer un treball extraordinari’. Per l’àrbitre de Sabadell el més important son les sensacions posteriors ‘quan veus desenes de comentaris a les xarxes socials sobre el partit que farà història i cap comentari sobre l’arbitratge’, una reafirmació segons Fernández d’aquella màxima que diu que ‘un bon arbitratge és aquell que passa desapercebut’.

L’emoció i la igualtat fins a l’últim punt d’aquest partit faran que es recordi ‘com un dels millors moments del voleibol espanyol’ diu Fernández, que tornarà a la màxima competició a finals de maig, quan serà part del cos arbitral del grup A del torneig classificatori del Campionat del Món Femení que es disputarà a Croàcia. Altayó, Osorio i Reñé, seguiran a les ordres de Miguel Rivera al CV Teruel, en busca dels punts que els permetin estar al podi de la Superlliga espanyola. Actualment l’equip de Terol ocupa la quarta posició a la classificació general a falta de 5 jornades per acabar la competició.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top