Clínic sobre la tècnica en etapes d’iniciació a Vic

El proper dimecres, 8 de març, es realitzarà a Vic una nova acció formativa per a entrenadors organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. El clínic, que porta per nom ‘Tècnica, objectius en la iniciació i exemples’, serà impartit per Oscar Novillo, gerent esportiu de l’ens federatiu.

L’objectiu d’aquesta acció formativa és posar en valor la formació en la tècnica, sobretot en les etapes d’iniciació, i explicar quins són els principals objectius en cada fase de l’aprenentatge. El curs constarà d’un part teòrica on s’explicaran quins són els principals reptes de la formació inicial i com és possible afrontar-los i assolir-los. A la segona part, el clínic serà de caràcter pràctic i Novillo mostrarà exercicis que ajudin a millorar la tècnica de manera progressiva.

Aquesta nova acció formativa, ‘ Tècnica, objectius en la iniciació i exemples’, és ja la quarta de la temporada organitzada per la Federació Catalana de Voleibol per ampliar els coneixements teòrics i tàctics dels entrenadors catalans. El curs es realitzarà el dimarts 8 de març, a partir de les 18:30 h. a l’Institut Jaume Callís de Vic, on l’equip local farà d’amfitrió. Per poder assistir és necessari omplir el formulari d’inscripció, sent gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top