11 jugadores catalanes marxen a Sòria en busca d’un lloc a la selecció sub16

Un total d’11 jugadores catalanes es desplacen aquest cap de setmana a Soria, als entrenaments de supervisió que realitza Pascual Saurín, seleccionador espanyol de menors i responsable de la Concentració Permanent femenina de Soria. Les catalanes realitzaran diferents entrenaments per fer-se un lloc a la selecció espanyola sub16 i participar al proper Campionat d’Europa de la categoria.

L’objectiu d’aquests entrenaments és, igual que va fer Ricardo Maldonado amb la secció masculina a la seva visita a la Blume, supervisar la progressió i el treball que es realitza amb el grup de tecnificació femení català, que entrena Miguel Fuente. A més, aquest desplaçament a Soria ha de servir a Saurín per visionar possibles jugadores que siguin seleccionades per participar al Campionat d’Europa sub16.

La delegació catalana estarà formada per 11 jugadores, 8 de les quals són part del grup de tecnificació GET Blume i les altres tres, Itziar López, Carolina Matamoros i Elia Rodriguez, són del CECELL, el CV Salou i el DSV CV Sant Cugat respectivament. Les acompanyaran Miguel Fuente, tècnic responsable del grup femení Get Blume i membre del cos tècnic de les seleccions femenines de menors de la Real Federación Espanyola de Voleibol, i el tècnic lleidatà Toni Blesa.

El grup marxarà diumenge cap a Soria i realitzarà els entrenaments, matí i tarda, tant dilluns com dimarts. En el cas que fossin seleccionades per Saurín, les jugadores haurien de tornar a la concentració de Soria per preparar el preeuropeu que es disputarà, del 13 al 16 d’abril, a Palència. Les espanyoles s’enfrontaran, en aquest ordre, a Letònia, Holanda i Polònia, en tres dies de competició. El Campionat d’Europa, que s’organitza per primera vegada en aquesta categoria, es disputarà a Bulgària a finals de juliol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top