Nou curs d’àrbitre de pista i platja a Barcelona

Ja estan obertes les inscripcions per realitzar el curs d’àrbitres de territorial B de pista i de platja. La seu encara està per confirmar però tant les classes teòriques com l’examen es duran a terme a Barcelona o rodalies. El termini màxim per inscriure’s és el proper dilluns, 6 de març.

Un cop realitzada la inscripció es farà l’enviament de material on constarà tota la informació necessària per desenvolupar el curs, i els 3 tests previs obligatoris per accedir a les classes teòriques. La classe teòrica es farà el proper 12 de març per la tarda, mentre que la classe d’acta i l’examen teòric es realitzarà el 2 d’abril també per la tarda. A partir d’aquí, l’examen d’acta, es realitzarà en un partit de competició Catalana o nacional disputat a Catalunya el cap de setmana del 9 d’abril.

Un cop realitzada la part de pista es podrà realitzar la teòrica de platja on caldrà superar 3 tests específics. Per obtenir la titulació d’àrbitre de platja també s’haurà de realitzar una part pràctica en una jornada de la competició de Menors de la Temporada 2017.

Tots aquells que estiguin interessats en realitzar aquests cursos han d’omplir aquest formulari, que també trobaran a la pàgina web de la Federació Catalana a l’apartat d’àrbitres. Amb la sol·licitud enviada es tindrà accés a la plataforma amb tota la informació i material necessari pel desenvolupament del curs.

Més informació

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top