Equips catalans en busca de la corona a la Superlliga Júnior Femenina

Avui comença a Tenerife una nova edició de la Superlliga Junior Femenina, on participen 4 equips catalans. Les catalanes miraran de tornar amb el títol de campiones, que ara mateix està en possessió de les madrilenyes Professional Answer Alcobendas, o com a mínim repetir la classificació de l’any passat, on van completar el podi ocupant de la segona a la quarta posició.

Les localitats de Tenerife de Los Realejos i La Orotava acolliran durant 5 dies el millor voleibol de la categoria junior. A la competició hi participen un total de 17 equips provinents de tota Espanya, i concretament 4 de la província de Barcelona. El CVB Barça, el CV Vall d’Hebrón, el Cv Sant Esteve i el CV Viladecans, han marxat a terres canàries en busca d’aquesta valuosa corona.

Tots ells han quedat enquadrats en grups diferents. Les de Viladecans, dins del grup A s’estrenen davant el Voley Playa Madrid. Les del Barça estan al grup C amb dos equips canaris, i debutaran a la competició amb el San Roque. Les de Sant Esteve i les de la Vall d’Hebrón han quedat enquadrades en els grups D i E, i el primer partit serà contra Universidad de Burgos i Cuesta Piedra Santa Cruz respectivament. Tots ells disputaran el primer partit avui a partir de les 12 hores o bé al Pavelló Municipal de Los Realejos o bé al Pavelló Quiquirà de la Orotava.

No s’han desplaçat a Tenerife les noies del DSV CV Sant Cugat que van arribar a la final la passada edició, però van acabar segones després de la derrota per 3-0 amb les madrilenyes. Tampoc ho han fet les del CV Esplugues, que van acabar quartes després de caure davant el CVB Barça a la final de consolació també per 3-0.

La competició s’allargarà fins al 5 de març, quan es disputaran les grans finals. A falta del vigent campió, el Professional Answer Alcobendas, i d’algun dels equips que van ocupar el podi l’any passat, les catalanes del CVB Barça sumen opcions per endur-se el títol. Es pot seguir tota la informació a través de la pàgina web de la Real Federación Española de Voleibol.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top