L’aleví del CV Esplugues classificat pel Campionat d’Espanya

L’equip Aleví del CV Esplugues ha aconseguit una de les places per disputar el Campionat d’Espanya de clubs que es celebrarà a finals de juny a Valladolid. La competició va finalitzar aquest passat cap de setmana i ara es faran les reagrupacions per categoria d’on hauran de sortir la segona plaça femenina i les dues masculines a les que opta aquesta federació per la disputa de la fase final estatal.

El CV Esplugues A no ha perdut cap dels 8 partits que ha disputat en aquesta segona fase, on a més, només ha perdut 3 sets en les diverses concentracions celebrades. Ara, l’equip disputarà la tercera fase amb equips només femenins amb la tranquil·litat que té el bitllet assegurat per viatjar a Valladolid del 23 al 25 de juny per disputar el Campionat d’Espanya. Les integrants de l’equip aleví són Paula Villanueva, Andrea Macarilla, Abril Aragunde, Eva Mera, Laura Ruiz, Yadhira Calderón, Anna Sánchez, Júlia Munné, Marina Ortega i Rawda Picas i les entrenadores Rosa Ruiz i Marta Cots.

La resta d’equips que participin en aquesta tercera fase, ja siguin nous inscrits o que hagin disputat la fase anterior, ho faran dividits segons la seva categoria (femení, masculí o mixt) i competiran per un lloc a la fase final de cada categoria. D’aquesta fase final, amb un màxim de 8 participants, sortirà la segona plaça disponible en categoria femenina i les dues places masculines.

Pel que a fa lliga, el segon classificat al grup de l’Esplugues ha estat el CVB Barça i completa el podi el CN Sabadell Femení. Al grup B els tres primers classificats han estat l’EIC Salou – Aleví Femení, l’AE Molins Vermell i el CV Sant Quirze B. Finalment, al grup C la primera plaça al podi ha estat pel CEV L’Hospitalet i l’han acompanyat el CE Eduvolei Ametlla i el CV Lloret.

La nova lliga, que s’iniciarà el cap de setmana de l’11 i 12 de març es seguirà disputant per concentració de 3 equips en una mateixa seu, però ja s’aplicarà la normativa del Campionat d’Espanya disputant-se els encontres al millor de 3 sets a 25 punts, jugant el de desempat a 15, amb el sistema d’acció punt. La puntuació serà de 2 punts per l’equip guanyador i d’1 al perdedor, independentment dels sets finals de cada equip.

 Classificació lliga aleví

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top