Inscripcions obertes a les estades d´estiu i al Campus de Tecnificació

ESTADES D’ESTIU 2017

 

La Federació Catalana de Voleibol, en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, organitza per aquest estiu una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint la magnifica experiència de les ja més de 25 edicions celebrades.

En aquestes estades, els joves de 10 a 17 anys podran millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics o de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura.

Les estades constaran de tres torns, amb un màxim de 40 places per torn, el primer dels quals començarà el 2 de juliol i finalitzarà el 8 de juliol, per a nens i nens de 11 a 14 anys; del 9 al 15 de juliol serà el torn per als nens i nenes de 12 a 14 anys, per finalitzar amb el tercer torn del 16 al 22 de juliol en el qual hi participaran els nois i noies de 14 a 17 anys.

Com a l’estiu passat, enguany s’oferirà la possibilitat de fer el tercer torn orientat al Vòlei Platja, amb monitor/es especialitats en aquesta disciplina.

Dintre de les activitats de lleure, dirigides per monitors especialistes i preparats, tornaran a haver-hi activitats diàries com la passejada en bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada o cinema a la fresca.

A la nit deixarem a l’ imaginació del monitors la proposta variada i sempre divertida de jocs i gimcanes.

>>MÉS INFORMACIÓ

>>FULL D’INSCRIPCIÓ

 

3r CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2017

 

Per altra banda, del 23 al 29 de juliol es celebrarà la quarta edició del Campus de Tecnificació, sota la direcció tècnica del Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo (Campió Super Lliga amb el CAI TERUEL 2013-14, 5 títols de Lliga, 3Copes i 3 Super Copes d’Espanya, Seleccionador Espanyol l’Europeu 2005 -4r lloc-).

En aquest campus, els nascuts/es al 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004 (categoria cadet i infantil) podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics. 

>>MÉS INFORMACIÓ

>>FULL DE PRE-INSCRIPCIÓ

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top