Recta final de l’Estades de Voleibol 2017. Torn pel Campus!

La trenta-dosena edició de les Estades de Voleibol encara la recta final d’aquesta edició de 2017 i els participants al tercer torn ja gaudeixen des del passat diumenge. Finalitzats els dos primers torns de les Estades d’aquest estiu, són ara els nois i noies de categoria infantil els que es troben a L’Hospitalet de l’Infant.

Amb Albert Iricibar, Nerea Montori o Meritxell Alsedà com a monitors a les tres primeres setmanes d’activitat a L’Hospitalet de l’Infant, els participants a les Estades de Voleibol estan assolint nous coneixements tècnics de vòlei pista i platja, així com gaudint de les activitats de lleure al medi natural i de la tradicional sortida al parc temàtic de Port Aventura, on els nois i noies gaudeixen de l’espectacular parc d’atraccions de la Costa Daurada.

El tercer torn finalitzarà aquest dissabte amb una festa de comiat entre els participants, per a donar pas al Campus de Voleibol que comptarà amb la presència dels prestigiosos tècnics Òscar Novillo, Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, i de l’argentí Xavier Perales, amb basta experiència a equips de Superlliga femenina. Més de vuitanta participants entre nois i noies han participat dels tres torns d’Estades de Voleibol d’enguany, abans de donar pas aquest diumenge 23 de juliol al Campus de Voleibol, que ha comptat amb un èxit d’inscrits, omplint-lo amb les 52 places ofertades en el seu llançament i amb una llista d’espera llarguíssima per a poder ser partícip de la que serà quarta edició del Campus de Tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top