Cambrils a punt per a la sisena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja!

Entre Cunit i Torredembarra se situa Cambrils. Naturalment no des d’un punt de vista geogràfic, sinó pel que fa al calendari 2017 del Vichy Catalan Volei Tour i de l’Open FCVb de vòlei platja.

L’edició d’enguany de tots dos circuïts, que es disputen en paral·lel a diverses poblacions del litoral català, arriba el cap de setmana del 29 i 30 de juliol a la preciosa localitat del Baix Camp. Es disputarà així la sisena prova del Campionat de Catalunya, que està mostrant fins ara un altíssim nivell tant de joc com de participació. Com en la resta de seus del campionat, les finals es disputaran diumenge a partir de les 18h. Per suposat es jugaran també els partits corresponents a l’Open FCVb, obert a tots els apassionats del vòlei platja, independentment del nivell de joc.

El període d’inscripció per la prova de Cambrils, que es pot fer mitjançant aquest enllaç, és obert fins dijous 27 a les 12h del migdia.

Destinació turística de primer ordre

Cambrils destaca per l’enorme ventall de possibilitats que ofereix en l’àmbit del turisme, que abarca des de l’esport –la població disposa del segell de qualitat que atorga el Govern de Catalunya com a Destinació de Turisme Esportiu– fins a propostes d’oci per a totes les edats, passant per una rica gastronomia i, per suposat, els 9 km de platja. Serà precisament la platja del Regueral la que acollirà les proves tant de l’Open FCVb com del Vichy Catalan Volei Tour.

En aquest web hi ha disponible completa informació turística del municipi: www.cambrils.cat/turisme

Els participants de totes dues proves, Vichy Catalan Volei Tour i Open FCVb, que vulguin aprofitar l’ocasió per passar el cap de setmana a Cambrils, trobaran en aquest enllaç informació sobre allotjament: www.cambrils.cat/turisme/reserves-cambrils/allotjament

Com arribar a Cambrils

Tant des de la capital catalana com des de la ciutat de Tarragona s’arriba a Cambrils sense problema en tren, gràcies a la cèntrica estació local. Pel que fa al vehicle privat, l’accés es fa a través de l’autopista AP-7 (sortida 37) i de la carretera N-340.

Tota la informació sobre el Campionat de Catalunya de vòlei platja es troba en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalan2017. Pel que fa a les inscripcions, tant al Vichy Catalan Volei Tour com a l’Open FCVb, es poden fer online des de http://voleiplatja.fcvolei.cat/.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top