TEMPORADA 2017/18. Gairebé 200 equips coneixen ja el calendari de la primera fase de competició

Fa poc més d’un mes i mig que va donar per finalitzada la competició de pista en la temporada 2016/17, i des d’ahir mateix a la tarda ja es coneixen els calendaris de competició de les primeres fases a les primeres competicions sèniors i de menors.

Són gairebé 200 equips, en concret 192, els que ja saben el seu camí, almenys en la primera fase de competició a les seves respectives lligues, de la temporada 2017/18. Una temporada que arrencarà per aquestes competicions el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre, i que com als darrers anys, tindrà una durada mitjana a totes les lligues de vuit mesos de competició.

En competició sènior, el Campionat de Catalunya de Primera Divisió, tant masculí com femení, comptarà per segona campanya consecutiva amb la participació de 16 equips. Idèntic format de competició per al Campionat de Catalunya de Segona Divisió sènior femenina, mentre que la Tercera Divisió sènior femenina seguirà comptant amb 32 equips dividits en quatre grups de vuit equips, en un format de competició instaurat i assentat ja fa sis temporades.

Pel que fa a les competicions de menors, els equips participants en els Campionats de Catalunya de Primera Divisió Juvenil, Cadet i Infantil, a més dels de Segona Juvenil-Cadet femenina, també coneixen el calendari d’una nova i vibrant temporada 2017/18. Amb alguna petita variació al format de competició de cara a les segones fases i als equips que accediran a ella donarà inici una nova campanya al mes de setembre, amb la celebració de la Fase Promoció/Permanència infantil, la qual donarà a conèixer els dos últims noms dels equips que hi prendran part del Campionat de Catalunya de Primera Divisió infantil.

Escassos 80 dies per a l’inici d’una temporada intensa i plena d’emocions la que ens depararà la propera campanya 2017/18 i de la que ja pots consultar els calendaris d’aquestes competicions en la secció corresponent de la pàgina web.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top