Querol-Barceló i Marco-Granell, campions de Catalunya cadets de Vòlei Platja

Mataró acollia aquest diumenge el Campionat de Menors de Vòlei Platja en categoria infantil i cadet. Aprofitant el marc del Campionat de Catalunya 2×2 d’aquesta disciplina, la Federació Catalana de Voleibol, organitzava també el de menors, amb victòries final de Judith Querol i Clara Barceló del CV Premià de Dalt, en el quadre femení, i de Marco-Granell del Club Vòlei Platja Ponent de Lleida, en el quadre masculí i en categoria cadet.

En categoria femenina van participar un total d’11 equips, enduent-se la victòria final les actuals campiones d’Espanya en categoria Sub’17 Querol-Barceló, les quals van derrotar en una final que va comptar amb nombrós públics a la parella del CV Sant Cugat Laura Brun-Aitana García. El podi el van completar les jugadores del Club Esportiu Vilanova García-Buñuel, qui van recollir la medalla i la copa que les acredita com terceres classificades del torneig.

Pel que fa al quadre masculí, van participar un total de quatre parelles que es van enfrontar entre si tots contra tots. El podi va ser íntegre de parelles formades pel Club Vòlei Platja Ponent de Lleida, club que realitza una gran tasca en Vòlei Platja des de la temporada passada i que va aportar al torneig les quatre parelles masculines. La victòria final en el campionat va anar a parar a mans de la parella formada per Marco-Granell, qui van derrotar als seus companys de club Caubet-Canales en la final. La tercera posició va ser per la parella Bordes-Sànchez.

Les autoritats presents en la entrega de trofeus van ser el Vicepresident Primer de la FCVb, Carlos Pérez de la Fuente, i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Pere Galbany.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top