Les seleccions catalanes viatgen a Valladolid a disputar el CESA 2013

Ha arribat l’hora de les seleccions catalanes de pista. Després d’una setmana d’entrenaments en la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat, les quatre seleccions catalanes de pista posen rumb dimarts al matí (9h) cap a Valladolid.

El Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques es disputa aquest any en el mes de juliol, i amb l’incertesa fins als últims instants de quines comunitats autònomes prendrien part en el torneig arriba aquesta edició de 2013, amb les principals absències d’Andalusia i Castella-La Manxa, en especial la de la delegació andalusa, que ha hagut de renunciar a l’igual que en platja, a disputar el CESA de pista.

La selecció infantil masculina que dirigiran Lluis Enric Molada i Idaira Vega va quedar enquadrada al Grup Especial 2 d’una competició distribuïda en dos grups amb 5 seleccions participants i en la que els dos primers classificats disputaran les semifinals pel títol. Catalunya tindrà com a rivals en la primera fase de grups a la Comunitat de Madrid, Galicia, Castella i Lleó i Múrcia. Els joves jugadors catalans jugaran el seu primer partit dimecres al matí a partir de les 12.30 contra l’equip amfitrió de Castella i Lleó.

Les grans de la expedició catalana masculina començaran en un pavelló diferent a la resta de seleccions catalanes. La competició cadet masculina es durà a terme en les primeres dues jornades al Pavelló Lalo García, passant a competir a partir de la tercera jornada al Polideportivo Pisuerga, amb la resta de categories.

La selecció cadet masculina que entrena Alberto Toribio va quedar enquadrada al Grup Especial 1, com a cap de sèrie número 1, igual que les dues seleccions catalanes femenines, per l’absència de l’actual campiona del torneig, Andalusia. Els jugadors catalans compartiran grup amb Galicia, Extremadura i la Comunitat de Madrid, debutant dimecres al matí a les 10:45 davant la selecció extremenya.

En el torneig cadet masculí, els tres primers equips dels dos grups especials, més els dos primers equips classificats del Grup Preferent, disputaran els Quarts de Final.

Defensa del títol en categoria femenina

Les dues seleccions femenines de la delegació catalana defensen el títol assolit l’any passat a la Ciutat Esportiva de Blanes. La selecció cadet femenina comença la defensa de la corona dimecres al matí enfrontant-se a les 10:45 a Castella i Lleó, en un grup que completen Múrcia i Balears, juntament amb l’equip dirigit per Adrián Fiorenza.

Per la seva banda, la selecció infantil femenina que dirigeix Alex Vila, farà el seu debut a la mateixa hora que la selecció cadet i amb el mateix rival, Castella i Lleó. Les catalanes, en el Grup Especial 1 de la competició comparteixen grup, a banda de amb la delegació organitzadora, amb la Comunitat Valenciana i la Comunitat de Madrid.

A les dues competicions femenines el format de competició serà idèntic al de les últimes dues edicions a Cartagena i la Comarca de La Selva: els tres primers equips dels dos grups especials, més els primers equips classificats de cadascun dels dos grups preferents, disputaran els Quarts de Final.

Pots consultar qui seran els representants de Catalunya al Campionat d’Espanya clicant aquí

Des de la Federació Catalana t’ho explicarem per twitter, amb el hashtag creat per a l’ocasió #CESAVB13 així com pel Facebook de la FCVb.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top