Tres jugadors catalans convocats a la concentració sub-19 de la selecció espanyola

Un total de tres esportistes catalans procedents de diferents clubs del territori formaran part de la propera concentració de la selecció espanyola sub-19, que es durà a terme en menys de dues setmanes. Aquesta nova convocatòria del seleccionador Ricardo Maldonado farà desplaçar-se als jugadors catalans fins a Palència per exercitar-se durant mitja setmana, abans de viatjar a Pordenone (Itàlia) per disputar un torneig amistós.

Pablo Rosales, col·locador del CV Sant Pere i Sant Pau que formara part de l’expedició. Aleix Tarrazo, central del CV Sant Martí, i Pau Moreno, receptor del CN Sabadell, són els altres convocats pel seleccionador espanyol. La convocatòria la formen un total de 15 jugadors, dels quals només 12 acabaran competint en el torneig celebrat a Itàlia.

Els jugadors estan cridats a incorporar-se a la concentració de la sub-19 el proper 3 d’abril a Palència, on entrenaran durant pràcticament una setmana al Poliesportiu Municipal Campo de la Juventud abans de desplaçar-se cap a Itàlia per disputar un torneig amistós a Pordendone, que tindrà lloc del 7 al 11 d’abril.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt