Girona i Sant Quirze acullen les fases finals de Primera Divisió Sènior Catalana

Comença l’espectacle amb el que es definiran els equips que optaran a pujar a Primera Nacional. Aquest cap de setmana, el pavelló de Santa Eugènia-Montfalgars (Girona) i el gimnàs Purificació Sales (Sant Quirze del Vallès) acolliran les fases de classificació per les fases espanyoles d’ascens a la Primera Divisió Nacional, tant en categoria masculina com en femenina.

En categoria masculina, quatre equips es batran en duel diumenge al matí per accedir a la gran final: l’H20 Constructora CEV L’Hospitalet contra l’equip amfitrió, el Vòlei Girona; i l’Undercoverlab CV Encamp contra el CV Monjos. Els conjunts que es facin amb la victòria s’enfrontaran aquella mateixa tarda a les 17:00h per ser els guanyadors de les fases i sabent que representaran a Catalunya a la fase espanyola d’ascens a la Primera Divisió Nacional.

D’altra banda, en l’àmbit femení, els quatre millors classificats de la segona fase de Primera Divisió Sènior femenina lluitaran diumenge a Sant Quirze del Vallès per accedir a les fases espanyoles d’ascens a Primera Nacional. El CV Sant Boi s’enfrontarà al Voleibol Sant Just, mentre que el CV Sant Quirze Negre ho farà contra l’AVA Ametlla. Els guanyadors, que s’enfrontaran en un partit final a les 17:00h, es disputaran el privilegi de guanyar les fases finals sabent que compten ja amb el bitllet per disputar les fases d’ascens a Primera Nacional.

Foto: CE Vòlei Girona / @cristian_shots

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt