La UAB i la URV, campiones de Catalunya universitàries en voleibol

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en categoria femenina, i la Universitat Rovira i Virgili (URV), en categoria masculina, han estat les guanyadores del Campionat de Catalunya Universitari 2023 de voleibol. D’aquesta forma, els equips vencedors representaran a Catalunya en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a finals d’abril a Valladolid.

Aquests últims dos dies han tingut lloc les finals del Campionat de Catalunya Universitari, que posen fi a una competició que va començar el passat mes de novembre i on hi han participat vuit universitats en categoria femenina i sis en la masculina. La final femenina, disputada entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, ha caigut del costat del grup de Bellaterra, que s’ha endut el matx final per 3-1.

En categoria masculina es repetia la final disputada fa dos anys entre la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, deixant fora de les opcions de títol a la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma, ambdues eliminades a semifinals. Els de Tarragona, amb un equip format amb algun jugador provinent de l’equip de Superlliga 2 com Elio Carrodeguas (Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau) i Jair Gerson Catacora (Cevol Torredembarra), va fer-se amb la victòria per un ajustat 2-3.

Dona la casualitat que, els guanyadors del campionat d’enguany (UAB i URV) també es van fer amb el títol de Campió de Catalunya a nivell universitari en l’edició de 2020 i, precisament, en les mateixes categories.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt