Quatre jugadores catalanes amb la selecció espanyola sub 17

Després del WEVZA disputat a principis de gener, la Selecció Espanyola femenina sub 17 torna a concentrar-se aquesta propera setmana per seguir preparant el camí cap al Campionat d’Europa. En aquesta ocasió seran quatre les jugadores catalanes convocades per participar en aquesta concentració pre-selecció.

Lucía Herrera, del CV Sant Boi; Zoi Mavrommatis, del DSV CV Sant Cugat; Àstrid Puig, del CECELL Lleida; i Inés Victory, de l’AE Carles Vallbona, són les jugadores de clubs catalans que participaran en aquesta propera concentració a Soria, que comença demà i s’allargarà fins al proper 25 de febrer. A més, aquestes esportistes formen part del grup femení de centre de tecnificació català GET Blume, que entrena Miguel Fuente.

Les quatre jugadores catalanes convocades formen part d’un grup de 12 esportistes que entrenaran a les ordres del seleccionador sub 17 femení, Jorge Barrero, en una concentració en la que també participaran Guillermo Orduna, seleccionador júnior sub 19 i entrenador de la Concentració permanent de la RFEVB; Pascual Saurín, seleccionador absolut; i altres membres del cos tècnic.

La selecció sub 17 femenina va aconseguir la classificació per la següent ronda amb una quarta posició al WEVZA disputat a Viana de Costelo, Portugal, el passat mes de gener. En aquella ocasió van formar part de la selecció espanyola tres jugadores més catalanes, Íngrid Portela, Marta Cano i Júlia Muñoz.

La següent i última concentració abans de l’europeu serà del 3 al 22 d’abril, on es disputarà algun bilateral amistós abans de marxar cap a Estònia, on tindrà lloc, del 23 al 26 d’abril, el torneig de classificació pel Campionat d’Europa. El conjunt entrenat per Jorge Barrero ja coneix els rivals de la següent ronda on Espanya ha quedat enquadrada en el grup E, seran les seleccions de Bielorússia, Bèlgica i Estònia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top