La Mar Bella acull una nova edició del ‘Vòlei fa per tu’

Un any més arriben les jornades ‘Vòlei fa per tu’ a Barcelona, una activitat englobada al programa municipal de l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per l’Institut Barcelona Esports (IBE) amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta és la primera de les quatre trobades programades entre febrer i maig on hi participen alumnes entre 3r de primària i 2n de la ESO.

Avui, prop de 500 alumnes de centres educatius de Barcelona han pogut gaudir de la primera torbada del ‘Vòlei fa per tu’ al pavelló de la Mar Bella. Les escoles inscrites al programa accedeixen a una formació dels professors sobre voleibol que després poden practicar durant el curs i finalment mostren la seva evolució participant a les trobades. El professors reben material didàctic sobre aquesta disciplina esportiva per tal de poder preparar les classes i les trobades.

El programa ‘Vòlei fa per tu’ té previst realitzar quatre jornades, de les quals tres són de voleibol i la última de vòlei platja, on hi acabaran participant més de 2000 alumnes de 50 centres escolars de Barcelona. Una manera de promocionar el voleibol entre els possibles candidats a formar part d’equips d’iniciació.

‘Vòlei fa per tu’ és una de les activitats millor valorades any rere any pels professors del centres escolars de Barcelona, segons les enquestes que l’IBE facilita al finalitzar cada temporada. La Federació Catalana de Voleibol fa més d’una dècada que participa en aquest programa de promoció escolar del voleibol amb un gran èxit de participació i acollida.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top