Nou curs d’entrenador de Vòlei Platja Nivell II a Lorca

La Real Federación Española de Voleibol ha convocat el curs d’Entrenadors de Vòlei Platja de Nivell II que es realitzarà a Lorca, a les instal·lacions del Centre Internacional de Volei Platja, del 8 al 12 d’abril. Aquest curs és imprescindible per aquelles persones que vulguin actuar com entrenadors a totes les competicions oficials de les categories sub 19 i sub 21, d’aquest mateix any.

Hi haurà una fase prèvia a distància que comença en el mateix moment de la inscripció de l’alumne a la plataforma on-line, mentre que la fase presencial es desenvoluparà del 8 al 12 d’abril al CIVP de Lorca. Allà mateix es realitzaran els exàmens tporics i pràctics segons els criteris d’avaluació de de cada professor. La data límit per inscriure’s al curs és el 2 d’abril.

Poden participar en aquesta activitat tots aquells entrenadors que hagin obtingut el títol de nivell I de vòlei platja, entrenadors de voleibol nivell III, jugadors amb presència a quatre o més tornejos internacionals absoluts i hagin finalitzat, com a mínim, en novena posició en un torneig FIVB o CEV; fins a la 12ena plaça al Campionat d’Espanya Sènior o fins a la cinquena en una prova del circuit nacional; també els llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i aquells que hagin participat durant cinc temporades en el Circuit Nacional de Vòlei Platja.

MÉS INFORMACIÓ I BUTLLETÍ D’INSCRIPCIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top