El Balàfia Vòlei es vesteix de gala per presentar els seus 18 equips

El Balàfia Vòlei va presentar el passat divendres els seus equips per a la temporada 2019-2020. I és que aquesta torna a ser una temporada històrica per al club lleidatà que aconsegueix un número rècord d’equips i jugadors i jugadores. El Balafia ha passat en 8 temporades de tenir un equip a tenir-ne 18.

El club lleidatà va presentar davant la seva afició, els més de 180 jugadors i jugadores que conformen els seus 18 equips, dels quals 11 són federats, nou són femenins, cinc masculins i quatre mixtos. Respecte l’any passat l’entitat ha crescut en 3 equips el que representa prop de 20 esportistes més. El club, que va néixer l’any 2011, també compta amb 15 entrenadors, un preparador físic i un fisioterapeuta. 

En aquesta ocasió la presentació ha tingut un caire especial ja que s’ha comptat amb la col·laboració i participació de tots els equips que formen part del Balàfia Vòlei. En aquest sentit, es va instal·lar una pantalla gegant a la pista del pavelló municipal Juanjo Garra on es van projectar diferents vídeos, entre els quals hi havia els que han fet els que s’han enregistrat als mateixos/es jugadors i jugadores del club sota el lema #sombalafiavolei 

Entre les darrers accions importants, que es van recordar durant l’acte, hi ha el conveni signat amb el col·legi Jesuïtes Lleida – Claver amb qui es treballa colze a colze en la integració de les jugadores de l’escola al club, així com en la potenciació del voleibol masculí tant en aquest centre escolar com en d’altres en el marc del projecte estrella del club com és el Voleibolitza’t que enguany compta amb un nou patrocinador que és Plusfrésc Lleida. 

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, i el director esportiu, Mario Martínez; també amb Paco Cerdà, tinent d’alcalde Paeria; Sergio González, regidor Esports; Helena Martínez, diputada Igualtat de la Diputació de Lleida; Gemma Vilarasau, assessora relacions amb entitats i associacions de la Diputació de Lleida; Lourdes Torrelles, directora de Jesuïtes Lleida – Claver; Enrique Piqueras, responsable coordinador Paraescolars Jesuïtes Lleida – Claver; Toni Baró, president AV Balàfia i FAV; Jackson Quiñonez, regidor grup municipal PSC; Ángeles Ribes, portaveu grup municipal C’s; Xavi Palau, portaveu grup municipal PP; Josep Esteve, director general RODI MOTOR SERVICES; Carlos Antillac, representant de l’empresa SIC24; i tots els membres de la Junta Directiva del Balàfia Vòlei.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top