Quatre equips catalans copen la fase decisiva de la Superlliga Junior

El voleibol català torna a situar-se entre l’elit del voleibol formatiu de l’estat espanyol. Dels cinc conjunts catalans que des d’ahir es troben disputant la Superlliga Junior femenina a les localitats asturianes de Llanes, Colombres y Ribadesella, quatre d’ells ja estan entre els dotze millors equips del torneig i lluitaran per l’accés a les semifinals del campionat.

De nou, el voleibol català copa les places d’honor amb la presència de quatre equips entre els dotze millors d’aquesta edició de la Superlliga Junior, sent la Comunitat Autònoma amb més equips per davant de la Comunitat de Madrid, amb 3, i de Canàries, amb 2.

DSV CV Sant Cugat, CV Vall d’Hebron, CV Esplugues i CVB Barça ja coneixen el seu camí en la segona fase del torneig. Els dos primers estan enquadrats al Grup 1, juntament amb el conjunt alacantí del Fitness Corpore Benidorm, rival del CV Vall d’Hebron aquesta tarda. DSV CV Sant Cugat, CV Esplugues i CVB Barça comencen demà la segona fase, disputant un partit al matí i un altre a la tarda en el camí cap a la primera plaça que dona accés a semifinals.

Al Grup 2 de la segona fase es troba el CV Esplugues, que tindrà com a rivals en la lluita per estar a semifinals a l’RGC Covadonga asturià i el Cuesta Piedra Santa Cruz canari. Les actuals subcampiones de la competició, CVB Barça, estan a un Grup 4 en el que es retrobaran amb el seu botxí en la final de 2015, l’IBSA CV CCO 7 Palmas, i el cvleganes.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt