Quatre conjunts catalans en disposició d´arribar a semifinals de la Superlliga Junior

Sensacionals noticies arriben des de terres asturianes on quatre catalans lluiten per accedir a les semifinals de la Superlliga Junior. El voleibol català pot situar aquesta tarda a tres conjunts a les semifinals del torneig, una vegada s’han disputat les dues primeres jornades  als quatre grups de la segona fase que lluiten per la primera plaça.

Ahir a la tarda el CV Vall d’Hebron va iniciar el camí a assolir el que seria una resultat històric derrotant per 3-1 al Fitness Corpore Benidorm en l’inici del Grup 1 que comparteix amb el DSV CV Sant Cugat. Precisament, tots dos equips catalans dirimiran des de les 19:30 un partit en el que les noies de Facundo Leal i Lluc Forn es jugaran la plaça en joc a semifinals del torneig, després que les santcugatenques derrotessin per la via ràpida aquest matí a les alacantines.

Però dues hores abans, els altres dos conjunts catalans en la fase de l’1 al 12 d’aquesta novena edició de la Superlliga Junior, CV Esplugues i CVB Barça, centraran l’atenció amb dos partits en els quals també es juguen el seu destí entre l’elit del campionat. El CV Esplugues ha derrotat a primera hora d’aquest matí al Cuesta Piedra Sant Cruz per 3-0 i buscarà des de les 17:30 hores a Colombres la victòria davant l’RGC Covadonga que li doni la classificació a la lluita per les medalles com a l’edició de 2014 disputada a A Coruña. A la mateixa hora, a Llanes, el CVB Barça dirimeix amb el cvleganes.com un enfrontament directe per una plaça a les semifinals del torneig. Les noies de Jordi Catalá han derrotar aquest matí a l’IBSA CV CCO 7 Palmas per 3-1,, venjant-se de la derrota de l’any passat a Las Palmas de Gran Canaria en la gran final del torneig. Catalanes i madrilenyes pugnaran per una plaça a les semifinals, on tindrien com a rival presumiblement al CV Esplugues en cas de victòria sobre les asturianes per part de l’equip que entrena Roberto Illgen.

Tarda entretinguda i d’emocions doncs la que depara al voleibol català de formació en aquests partits decisius a la Superlliga Junior femenina 2016 i que podran seguir-se a través del marcador on line en http://vallavoley.es/sljf2016-marcador/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt