Superlliga Junior: El CV Esplugues es queda a un pas de repetir el bronze de 2013 en A Corunya

Gran paper del CV Esplugues a la Superlliga Junior femenina en la seva participació en aquesta competició després de les de 2012 i 2014. Precisament en la seva última presència en el torneig les del Baix Llobregat van poder acomiadar-se amb una brillant medalla de bronze quan van vèncer al CV Sant Cugat.

En aquesta edició de 2016, el CV Esplugues ha repetit les semifinals de fa dos anys, però sense la mateixa satisfacció final. Les jugadores que dirigeix Roberto Illgen van caure diumenge al matí davant el CVB Barça per 0-3 en el partit que decidia el tercer classificat del torneig, finalitzant d’aquesta forma la seva participació en aquesta Superlliga Junior en la quarta posició.

El CV Esplugues ha completat un gran torneig, arribant a la segona fase com a líder del seu grup, que compartia amb l’últim campió, IBSA CV CCO 7 Palmas, a qui va derrotar 3-0, per arribar a una segona fase en la que també va ser primer, tot i perdre l’últim encontre davant l’RGC Covadonga asturià per 1-3. Ja a les semifinals es va trobar al rival més fort del campionat, el Professional Answer Alcobendas, amb qui va caure per 0-3.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top