CV Esplugues i DSV CV Sant Cugat, campions de grup en la primera fase de la Superlliga Junior

Dos dels cinc conjunts catalans que disputen des d’ahir la novena edició de la Superlliga Junior femenina a Astúries, han certificat a primera hora d’aquest matí la seva presència entre els dotze millors equips del torneig.

DSV CV Sant Cugat i CV Esplugues han sumat les tres victòries en la primera fase de grups del torneig i han finalitzat com a campions dels seus respectius grups, assolint d’aquesta manera la classificació per a lluitar des d’aquesta tarda per les places de l’1 al 12.

Així, el DSV CV Sant Cugat ha finalitzar la primera fase com a campió del Grup A, després de sumar tres victòries de forma solvent davant els seus tres primers rivals. Les jugadores de Lluc Forn han derrotar per 3-0 a RED Piso VB Torrejón, Planeta Palombina La Curtidora i aquest matí a les canàries de Ireauto Castrol Élite Voley per tal d’esperar ja rival al Grup 1 de la segona fase, on podrien tenir de rival a dos equips catalans com CV Vall d’Hebron, si perd davant Professional Answer Alcobendas, o CV Viladecans Unilever, si es donen una sèrie de resultats al grup de les de Lluis Amat.

El CV Esplugues, per la seva banda, també finalitza de forma immaculada la seva participació al Grup B de la primera fase del torneig. Les noies de Roberto Illgen han sumat aquest matí la tercera victòria, un triomf de prestigi davant l’actual campió IBSA CV CCO 7 Palmas per un contundent 3-0, que donava la primera plaça de grup a les catalanes, després d’haver sumat ahir també la victòria davant CV Madrid (3-0) i Universidad de Burgos Babieca (3-2). Les medalla de bronze al 2014 estaran enquadrades ara al Grup 2 de la segona fase, molt probablement format grup amb les asturianes de l’RGC Covadonga i les canàries del Cuesta Piedra Santa Cruz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt