Quatre catalans convocats pels entrenaments de la selecció espanyola sub17

La visita a la Blume, la setmana passada, de Ricardo Maldonado ha donat els seus fruits. Quatre jugadors catalans marxen convocats aquest cap de setmana a Palència, per guanyar-se un lloc a la selecció espanyola sub17, amb la que disputarien la fase prèvia del primer Campionat d’Europa sub17 que s’organitza.

Pau Mena, del CV Mataró, Mario Peña, del CV AA Llars Mundet, i Marc Pascual i Miquel Campos, del AE Carles Vallbona, són jugadors de categoria cadet amb fitxa de club però que formen part de la concentració permanent catalana i del programa de tecnificació GET Blume, entrenat per Alberto Toribio. Tots ells van participar la setmana passada als entrenaments de supervisió del seleccionador espanyol de menors, Ricardo Maldonado, que ara els convoca als entrenaments previs a la formació de la selecció espanyola Sub17.

Els quatre jugadors catalans marxaran demà cap a la concentració permanent de la selecció espanyola a Palència on participaran divendres, dissabte i diumenge, a diferents jornades d’entrenament amb la resta de convocats d’altres autonomies. Maldonado, responsable del programa de tecnificació de Palència, està treballant en la creació d’un equip per participar, per primera vegada, al preeuropeu que es disputarà, a mitjans d’abril i a terreny espanyol, contra Dinamarca i Holanda.

Aquest serà el pas previ a participar al Campionat d’Europa sub17, que es celebrarà al juliol a Turquia. És la primera vegada que es convoca un campionat d’Europa en categoria sub17 masculina i, per tant, la primera vegada que Espanya participarà amb jugadors d’aquestes edats en un campionat europeu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top