Nou èxit de participació al ‘Vòlei fa per tu’

La Federació Catalana de Voleibol i l’Institut Barcelona Esports (IBE) han organitzat un any més les trobades ‘Vòlei fa per tu’, activitat que l’Ajuntament de Barcelona engloba al seu programa municipal. En total més de 2000 alumnes participaran en aquestes jornades per conèixer de més a prop el voleibol i el vòlei platja.

Avui, el Poliesportiu de la Mar Bella acull la primera de les 4 jornades que es duran a terme amb la participació de més de 500 infants. En total, un cop acabada la temporada, s’haurà promocionat el voleibol entre més de 2000 alumnes, el que suposa un nou èxit de participació. ‘Volei fa per tu’ està dirigida a tots els alumnes que cursen des de 3r de primària a 2n d’ESO, i hi participen de 50 col·legis de Barcelona.

La primera de les trobades es realitza avui, però n’hi haurà tres més: el 15 de març, el 22 de març i el 3 de maig. Al ‘Vòlei fa per tu’, els alumnes gaudeixen d’una jornada ludicoesportiva fora de l’escola i els professor coneixen de primera mà aquest esport i les adaptacions proposades a nivell reglamentari per tal que els alumnes puguin gaudir del voleibol en etapes d’iniciació.

La darrera jornada tindrà lloc a la platja de la Mar Bella el 3 de maig, per a que també es conegui una de les variants més atractives d’aquest esport, el vòlei platja. ‘Vòlei fa per tu’ és una de les activitats millor valorades any rere any pels professors del centres escolars de Barcelona, segons les enquestes que l’IBE facilita al finalitzar cada temporada.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top