La Copa de la Reina té representació catalana

Quatre jugadores catalanes participen a la 42ena edició de la Copa de la Reina 2017 que es disputa a Leganés. Des d’avui i fins divendres intentaran aconseguir el preuat títol del voleibol espanyol que en aquests moments està en mans del Naturhouse Ciudad de Logroño.

Camila Maldonado, amb passat del CVB Barça, és l’actual central del Naturhouse Ciudad de Logroño , equip amb el que intentarà revalidar el títol. També hi estan presents Patricia Llabrés, que va militar al CV Esplugues, i Raquel Brun, del DSV CV Sant Cugat, que actualment són la líbero i una de les puntes de l’Haro Rioja Voley. I per últim, Janna González, sorgida de la base del Volei Igualda, i ara també líbero al VP Madrid. Les quatre jugadores però, tenen un passat comú: totes elles han format part del grup de tecnificació GET Blume.

Avui podem veure en acció a Patricia Llabrés i Raquel Brun, en el partit d’estrena d’aquesta edició de la Copa de Reina, que enfronta al Haro Rioja Voley amb l’Aguere Tenerife, en el primer partit de quarts de final. A partir de les 20 h. entrarà en acció Camila Maldonado. En aquesta ocasió els seus quarts de final enfrontaran al Voley Playa Madrid amb el Feel Voley Alcobendas.

Demà dissabte, a les 17:30 h. entrarà en joc el Naturhouse Ciudad de Logroño i, per tant, la catalana Camila Maldonado. Serà directament a la semifinal on podrem veure a l’actual campió de la Copa i al guanyador del primer partit de quarts de final. Per tant, encara podríem veure de nou a Llabrés i Brun. La gran final serà diumenge a partir de les 12:30 h.

Tots els partits d’aquesta competició es poden veure en directe a través del streaming a través de la plataforma de la Real Federación Española de Voleibol, accedint a http://directos.rfevb.com A més, teniu tota la informació relativa a la Copa de la Reina a la pàgina de la RFEVB.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top