Marta Gens i David Sanllehí homenatjats a la Nit de l’Esport de Salou

L’Ajuntament de Salou ha homenatjat Marta Gens amb una menció especial per la seva trajectòria professional en el marc de la cinquena Nit de l’Esport celebrada a Salou. També s’ha destacat la carrera esportiva d’altres esportistes, clubs i entitats que al llarg del 2016 han estat mereixedors d’una distinció pels mèrits i ascensos aconseguits, com l’Associació esportiva escola Elisabeth, el Club Voleibol Salou i David Sanllehí, jugador de la selecció espanyola absoluta de voleibol.

Marta Gens, es va endur la primera de les tres mencions especials que entrega l’Ajuntament de Salou en la seva nit de l’esport, per la seva llarga trajectòria professional. Gens, exjugadora de voleibol, ha estat considerada com la millor jugadora del panorama català i espanyol de la història. Va començar a dedicar-se professionalment a aquest esport amb 18 anys, a l’Espanyol, i va acabar la seva carrera com a jugadora en actiu l’any 2005, havent estat 315 vegades internacional amb la selecció espanyola. L’any 2001 va rebre el títol a la millor jugadora espanyola del segle XX, i posteriorment, va iniciar la seva carrera com entrenadora passant per clubs com el CVB Barça o el Club Voleibol Salou. A banda dels títols personals, el palmarès aconseguit és llarguíssim.

A la cinquena Nit de l’Esport també es van entregar altres premis per homenatjar les entitats, clubs esportius i esportistes que al llarg del 2016 han marcat la diferència. En el món del voleibol van destacar: l’Associació esportiva escolar Elisabeth, que té diferents equips federats en competició; també el Club Voleibol Salou, amb una llarga trajectòria dins el voleibol català; i el salouenc David Sanllehí. L’actual jugador del Sant Pere i Sant Pau i jugador de la selecció espanyola absoluta de voleibol ha guanyat recentment amb l’equip tarragoní la Copa Príncipe de Voleibol.

La cinquena Nit de l’Esport de Salou va tenir lloc aquest passat divendres al Teatre Auditori de Salou, on a banda de tots els trofeus individuals, de club o d’equip, es va voler fer un reconeixement a les 34 entitats vinculades a l’esport dins el municipi entregant un trofeu a cada un dels presidents de les associacions i entitats esportives de la ciutat per la seva important tasca.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top